Συνεδρίες

Οι συνεδρίες με την Αδαμαντία είναι ένα ταξίδι στην αυτογνωσία, στην αυτοέκφραση & τελικά στη βελτίωση της καθημερινότητας. Θα βρεις τη δύναμή σου & θα την αξιοποιήσεις στο μέγιστο βαθμό.

Στόχος της συνεδρίας δεν είναι οι συμβουλές αλλά το να ξεκαθαρίσεις όσα συμβαίνουν στη ζωή σου στον παρόντα χρόνο & να σχεδιάσεις το μέλλον σου σύμφωνα με αυτά που πραγματικά εσύ επιθυμείς & ονειρεύεσαι!

Αν βρίσκεσαι σ’ αυτό το στάδιο της ζωής σου που η καθημερινότητα δε σε ευχαριστεί σε όποιον τομέα  & αν οφείλεται αυτό (προσωπικό, επαγγελματικό, κοινωνικό κ.λπ.), τότε είναι η κατάλληλη στιγμή να δεχτείς την υποστήριξη του Coaching. Πρόκειται για μία εγγυημένη μέθοδο, με γρήγορα αποτελέσματα στην επίτευξη στόχων.

Η Αδαμαντία θα σου παρέχει τα πλέον σύγχρονα εργαλεία & μαζί της θα διαμορφώσεις το κατάλληλο για σένα πρόγραμμα coaching σύμφωνα με τις ανάγκες σου.

Οι ατομικές συνεδρίες με την Αδαμαντία μπορούν να γίνουν κατόπιν ραντεβού ή από απόσταση μέσω skype. Οι συνεδρίες λαμβάνουν χώρα στο Ψυχικό σε ένα χώρο θεραπείας και χαλάρωσης.

synedries-adamantia-kazakou